Webdesigners

Waarom zou je voor je website, webshop of SEO optimalisatie kiezen voor ons webdesignbureau Alfasales, onderdeel van deLaafDesignStudio in Hallum. Enerzijds omdat we onze kennis en ervaring hebben opgedaan vanaf 1994 en zijn dus vanaf de begintijd al aanwezig en bezig op het internet. In die periode hadden we een website die binnen 2 jaar al snel werd aangevuld met een webwinkel. In 2008/2009 hebben we besloten de opgedane kennis en ervaring om te zetten in een webdesignbureau waarmee we ondernemers ondersteunen in de realisatie van een website, webshop en zoekmachineoptimalisatie.

Anderzijds maakt het als gevolg van de hedendaagse techniek niet meer uit waar je gevestigd bent. Zo zijn onze klanten verspreid over heel Nederland en België. Wanneer er behoefte is aan ondersteuning maken zij al jaren gebruik van onze service op afstand. Hierdoor wordt je snel en efficiënt geholpen. Bovendien heb je daardoor geen reiskosten!

Webdesign voor ZZP en het MKB

WordPress Website

Waarom WordPress? WordPress is een van de meest toegankelijke cms systemen geliefd bij miljoenen gebruikers. Hierdoor zijn er tal van uitbreidingen gerealiseerd waardoor je als bedrijf of organisatie altijd beschikt over de juiste toepassing waarmee je je doelstellingen kunt behalen.

eyckmansgrandprix
juwelier-goudland

WooCommerce webshop

WooCommerce één van de meest gebruikte uitbreidingen op je WordPress website? Hiermee maak je van jouw website een professionele webwinkel. Door met de vele uitbreidingsmogelijkheden is er voor iedere branche, product of dienst de perfecte oplossing. Of je je webshop gebruikt als winkel, catalogus, de mogelijkheid voor het maken van een afspraak of offerte aanvraag


Bekijk hier de mogelijkheden!

Zoekmachine Optimalisatie | SEO

Hoge posities in de zoekresultaten van de zoekmachines ook haalbaar voor jou! Jouw Website of webshop is namelijk standaard door ons uitgerust met premium modules en dat geldt ook voor de SEO module. Met deze module creëer je hoge plaatsen in de zoekresultaten van de zoekmachines bovendien heb je tevens de mogelijkheid om jouw lokale vindbaarheid te versterken. Niets staat jouw succes in de weg!

Website met SEO
webwinkel cursus

Kennis en support

Kom je er, nadat jouw website / webshop is opgeleverd, er even niet uit of ben je op zoek naar uitbreidingen voor je website. Tussen 09:00 en 21:00 staan onze specialisten van maandag t/m vrijdag voor je klaar.


Contact